Veloretti winnen met Fietsmodus

Fietsmodus aan = Veloretti winnen

Een gloednieuwe Veloretti winnen was nog nooit zo makkelijk. Als Veloretti fan doe je natuurlijk niets liever dan fietsen en dat komt nu beter van pas dan ooit. Je kan nu namelijk 1 van de 30 gloednieuwe Veloretti’s winnen, door te fietsen! Je hoeft hiervoor alleen je smartphone even met rust te laten.

Anno 2014 zijn we allemaal verslingerd aan onze smartphones. Wij ook, dat geven we eerlijk toe. Facebooken, Instagrammen, Whatsappen en snel een fotootje schieten wanneer we een Veloretti in het wild spotten. Allemaal helemaal prima natuurlijk maar even niet op de fiets! Om in het verkeer al je aandacht op de weg te houden is er nu de Fietsmodus voor je telefoon.

Download de app Fietsmodus op je smartphone. Zet de app aan en maak tijdens je fietstocht geen gebruik van je telefoon. Zo verzamel je punten en maak je kans op mooie prijzen! Je maakt onder andere kans op Pathé biosscoopkaartjes, een exclusief T-shirt van geitenwollenshirts.nl met illustraties van designer Iwan Smit of…… een gloednieuwe Veloretti!


Download nu de app voor Android en IOS en fiets jezelf een nieuwe Veloretti!

Fietsmodus is een gezamenlijk initiatief van Rijksoverheid, KPN, T-Mobile, UPC, Vodafone en Ziggo.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry! We zijn even niet online. Laat een bericht achter en we nemen contact met je op.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login Chat

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Your name
* Email
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?