Bijenkorf-iPad

Veloretti bij De Bijenkorf

Altijd al eens een testritje willen maken op een Veloretti door de Bijenkorf? Dat kan want de Bijenkorf en Veloretti zijn vriendjes geworden. Het bekendste warenhuis van Nederland en het jongste fietsenmerk uit Amsterdam. Vriendjes.

Wij begrijpen dat je Veloretti wilt zien/voelen/knuffelen en graag even een proefritje wilt maken. Onze voordeur in hartje Amsterdam staat dan ook altijd open en steeds vaker weten enthousiaste Veloretti fans ons te vinden voor een rondje rond de grachten. Niet alleen vinden wij dit erg gezellig, wij horen ook graag de reacties na je tochtje en maken graag een praatje over onze fietsen. Wij  begrijpen dat niet iedereen naar Amsterdam wilt of kan komen en om toch heel Nederland de Veloretti experience te bieden zijn wij op zoek gegaan naar vriendjes. En die hebben wij gevonden! Het bekendste warenhuis van Nederland met een eigentijds assortiment en mooie spullen: De Bijenkorf!

Veloretti-Bijenkorf-Spotted

Try before you buy

Onze onze nieuwste modellen staan vanaf nu in alle vestigingen van de Bijenkorf. Een unieke kans om Veloretti eens goed te bewonderen. Pak hem eens op en voel hoe licht – en toch stevig – het aluminium frame is en stap eens op om te voelen hoe het is om een Veloretti te rijden. Staat het model dat jij zo graag wilt testen niet bij jouw Bijenkorf? Geen nood, op www.bijenkorf.nl is onze gehele collectie verkrijgbaar.

De actie met de Bijenkorf was tijdelijk, inmiddels zijn wij dus helaas niet meer te vinden bij de Bijenkorf. Natuurlijk kan je onze fietsen gewoon via ons bestellen en ben je altijd welkom voor een proefritje! Een rondje Prinsengracht kunnen wij sterk aanraden voor een testritje;)

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry! We zijn even niet online. Laat een bericht achter en we nemen contact met je op.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login Chat

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Your name
* Email
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?