HNTK-Modefabriek

Veloretti at Modefabriek

Komend weekend (25/26 Januari) is Veloretti te vinden op vakbeurs de Modefabriek in de Amsterdam RAI. De Modefabriek is een inspirerend evenement waar mode, design, eten, kunst, fotografie en muziek samenkomen. Met 16.500 nationale en internationale bezoekers en meer dan 600 merken is de Modefabriek inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende vakbeurs voor de mode industrie! 

De Modefabriek streeft ernaar een innovatieve en karakteristieke modevakbeurs te zijn voor labels die zich onderscheiden door uniciteit, kwaliteit en continuïteit. Met high-end, trendsettend, creatief en vernieuwend als belangrijkste pijlers is de Modefabriek het perfecte podium voor zowel gevestigde namen als nieuwe gezichten in de Nederlandse modewereld.

Een van de podia waar met name nieuwe gezichten en namen een kans krijgen is de HNTK Story Store van het fashion recruitment & consultancy collectief HNTK. De HNTK Story Store is een platform waar kleinere/startende labels, artiesten en designers de kans krijgen om hun product te presenteren op de Modefabriek. Veloretti is door HNTK uitgenodigd om deel uit te maken van de Story Store!

Daarnaast zijn wij ook te vinden op het platform The Editors, een nieuw platform waar vier ‚guest editors’ hun visie op ‘de modewinkel van de toekomst’ presenteren aan de hand van een persoonlijke selectie Nederlands en buitenlands talent.

Ga voor meer informatie over de Modefabriek, de verschillende area’s, merken en tickets naar www.modefabriek.nl!

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry! We zijn even niet online. Laat een bericht achter en we nemen contact met je op.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login Chat

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Your name
* Email
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?